Muita tiedotteita


OSTOLUVAN HANKKIMINEN KADONNEEN SURURISTIN TILALLE

Tiedot ostoluvan hankkimisesta täällä. PDF-tiedostona.
SOTAORPOJEN PRONSSILOGO

Muistomerkkeihin, hautakiveen ym.Yllä on kuva pronssisesta sotaorpologosta, jonka voi tilata hautakiveen, muistomerkkiin tms. kiinnitettäväksi. Pronssilogon mitat ovat halkaisija 60 mm ja paksuus 5 mm. Kiinnitys kiveen on kahdella ruuvilla, jotka toimitetaan logon mukana ja niille on kierteet valmiina logon takana.

Hinta ja tilaaminen
Logon hinta on 44 euroa sisältäen postituskulut ja tulee kirjeenä kotiin, alv 0%. Maksaminen FI26 1808 3500 0466 32 /Jaakko Harjuvaara. Tilauslomake netissä.SOTAORPOVIRSI

Klikkaa virsi isommaksi omaan ikkunaan.YHDISTYKSELLE OMA SURUADRESSI

Yhdistykselle on painatettu suruadressi, jossa on viisi erilaista mallia ja useita tekstivaihtoehtoja. Takakannessa on Suomen Sotaorpojen logo. Hinta jäsenille 8 € kpl.

TUTKIMUS SOTAORPOJEN ELÄMÄSTÄ JA HYVINVOINNISTA

Professori, sotaorpo Markku Ojasen kirjoittama 200 sivuisen kirjan nimi on Selviytyjiä ja kukoistajia. Ojanen on halunnut tutkia, miten sotaorvot ovat elämässään selvinneet ? Kirjan hinta 10 euroa. Tilaukset Seppo Turuselle 0400-588 810.Standaari

Yhdistyksemme on saanut uuden standaarin. Viirin myöntämisestä päättää aina yhdistyksen hallitus. Viirit numeroidaan ja luovutukset kirjataan matrikkeliin.
Oulun seudun sotaorvot ry jäseneksi hyväksyminen:

Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään Suomen sotien 1939-1945 sotaorpo, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja sen säännöt. Yhdistyksen hallitus hyväksyy varsinaiset jäsenet.

Kannatusjäseneksi hallitus voi hyväksyä yhdistyksen tarkoitusperää kannattavan henkilön, sotaorvon omaisen, oikeukelpoisen yhteisön tai säätiön.

Kunniajäseneksi vuosikokous voi kutsua hallituksen esityksestä henkilön, joka merkittävällä tavalla on edistänyt yhdistyksen tavoitteiden toteutumista.Pankkiyhteys

Oulun Op. FI41 57408920075857/Oulun seudun Sotaorvot ry.Tietoja Suomen sodissa 1939-1945 menehtyneistä

Voi tilata Kansallisarkistosta, osoite: PL 258, 00171 Helsinki tai puh. 09 - 228 52500. Henkilötietojen lisäksi kantakortista saa yksityiskohtaista tietoja palvelupaikoista, lomista ym. Tietoa löytyy myös netistä Googlen sivujen kautta: menehtyneet. Partisaanien uhreista saa tietoja Valtiokonttorista puh. 09-77251.Huoltoviesti-lehti

Oulun seudun Sotaorvot ry on Kaatuneitten omaisten Liiton jäsenyhdistys. Liitto julkaisee HUOLTOVIESTI-lehteä, joka on sotaleskien, sotaorpojen ja muiden kaatuneiden omaisten jäsenlehti.

Huoltoviesti lehti muuttuu jäsenlehdeksi v. 2013 alusta, joten sitä ei tarvitse enää erikseen tilata. Jäsenmaksunsa maksaneelle jäsenelle ja kannattajajäsenelle lehti tulee kotiosoitteeseen.

  • Osoitteenmuutokset Sirkka Ikoselle 050-3783 217 tai sähköp. sirkkaliisa.ikonen(at)gmail.com.Merkkipäiväuutisia Huoltoviestiin

Mikäli haluat, että syntymäpäiväsi julkaistaan, niin ilmoita siitä hyvissä ajoin jäsenasiat/ Sirkka Ikonen puh. 050-3783 217 tai sähköp. sirkkaliisa.ikonen(at)gmail.com. Lehdessä ilmoitetaan 70 vuotta täyttäneet ja senjälkeen aina viiden vuoden välein. Koska Huoltoviesti ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa, niin ilmoitus tulee lähettää useita kuukausia ennen merkkipäivää.