Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Tulevia tapahtumia

21-22.9.2019 Hengelliset ja Kulttuuripäivät Sotkamossa Lähdemme matkaan lauantaina Oulun linja-autoasemalta klo 10.30. Lounastauko pidetään Paltamossa Kainuun opistolla. Yövymme kylpylähotelli Katinkullassa. Ilmoittautumisen jälkeen osallistumme iltaohjelmaan. Illan päättää ilta-bufee. Juhlajumalanpalvelus on Sotkamon kirkossa. Sieltä palaamme Katinkultaan, jossa on lounas ja pääjuhla. Paluumatkalle lähdemme noin klo 16.00. Paltamossa pidämme kahvitauon. Perillä Oulussa olemme noin klo 20.00. Tilaisuuden tarkempi ohjelma on esitetty Huoltoviesti-lehdessä 2/2019. Yhdistys maksaa jäsenten KOL:in perimän osallistumismaksun (35), joka sisältää mm tulokahvit ja sunnuntaina lounaan Katinkullassa. Matkan hinta on yhdistyksen jäsenelle 149 euroa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 29 euroa. Ei jäsenen maksu on 184 euroa (149+35). Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille. Maksu sisältää bussikuljetukset, menomatkan lounaan, majoituksen, ilta-bufee, hotelliaamiasen ja paluumatkan kahvit. Ilmoittautuminen ja matkan maksu on suoritettava perjantaihin 9.8.2019 mennessä. Ilmoittautumiset ottaa vastaan Seppo Turunen puh 0400 588810. Tervetuloa juhlaan hiljentymään ja tapaamaan sotaorpoystäviä.

Perjantai 27.9.2019 klo 10.00 Aloitamme syyskauden toiminnan. Tuomiorovasti Satu Saarinen tulee vieraaksemme. Tilaisuus päätetään kahvittelulla, ajankohtaisilla tiedotteilla ja arpajaisilla, joten voit ottaa mukaan sopivaa arvottavaa. Tervetuloa!

Perjantai 25.10.2019 klo 10.00 Kirjastonhoitajat Eila Kämäräinen ja Laura Similä tulevat kertomaan tämän päivän kirjastopalveluista, joita Oulun kaupungin kirjasto tarjoaa. Tapaamisen yhteydessä voi myös ilmoittautua marraskuun joulujuhlaan. Tilaisuus päätetään kahvitteluun ja arpajaisiin, joten mukaan sopivaa arvottavaa. Ohjelma- ja retkitoimikunta aloittelee jo ensi vuoden toiminnan suunnittelua. Esittäkää ideoitanne koskien kuukausitapaamisia, muuta yhdessä oloa ja kesän matkakohteita, niin saamme ehkä sitä, mitä tilaamme.

Perjantai 15.11.2019 klo 13.00 Menemme teatteriin katsomaan Sara Wacklinin näytelmää Oulu Palaa. Se on koskettava ja ajatuksia herättävä tarina luokkaeroista, naisen asemasta ja vallasta. Se on myös tarina vapaudesta, oikeuksista, velvollisuuksista sekä niiden puutteesta. Lippuja voi varata Sirkka Ikoselta kuukausitapaamisen yhetydessä ja puhelimella numerosta 050 3783217.

Keskiviikko 20.11.2019 klo 12.00 Joulujuhla vietetään Pyhän Tuomaan kirkon seurakuntasalissa. Ilmoitamme myöhemmin ohjelmasta ja maksuista kuukausitapaamisessa, Oulu-lehden ja Tervareitin seuratoimintapalstalla sekä kotisivuilla. Ilmoittautumiset joulujuhlaan ottaa vastaan Maire Jalander joko kuukausitapaamisen yhteydessä tai puhelimella 044 0765588. Ilmoittautuminen 11.11.2019 mennessä.


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt vuodelle 2019 Kaatuneitten Omaisten Liitolle neljä lomaviikkoa. Jokaiselle lomaviikolle on 40 paikkaa. Me Oulun seudun sotaorvot yhdistyksen jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Tähän LINKKIIN on koottu tietoa lomista. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.