Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Tulevia tapahtumia

19-22.7.2019 Kannaksen matka Sotahistoriallinen matka Kannakselle Tilausmatkat oy:n järjestämänä. Matkan hinta on 395 euroa + 10 euroa toimistokuluista ja 5 euroa ryhmäviisumista. Tilausmatkat laskuttaa matkan. Lähtö Oulusta linja-autoasemalta on pe 19.7.2019 klo 6.00 ja paluu ma 22.7.2019 klo 24.00. Matkaohjelman ja tarkempia ohjeita voit katsoa linkistä KANNAKSEN MATKA. 15.6.2019 mennessä on toimitettava Tilausmatkat oy:lle osoite Kauppakatu 55-57, 70110 Kuopio: viisumihakemus, 1 värillinen valokuva, passista kopio ja todistus matkavakuutuksesta. Kuoreen merkintä Oulun seudun Sotaorvot. Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Viisumihakemuslomake on linkissä VIISUMI Lisätietoja matkasta voi kysyä Tilausmatkat oy puh 017 2633323 tai Pentti Moilaselta puh 044 0319498. Matkanjärjestäjän kotisivut TILAUSMATKAT. Matka on varmasti mieleenpainuva ja ikimuistoinen.

25-26.7.2019 Kesämatka Suomussalmelle Lähdemme matkaan Oulun linja-autoasemalta to 25.7.2019 klo 9.00. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on risteily Kianta-laivalla Turjanlinnaan kuulemaan Ilmari Kiannon elämänvaiheista. Sieltä palattuamme asetumme hotelli Kiannon Kuohuun, jossa ensin ruokailemme. Illalla menemme kuuluun 1100 paikkaiseen kesäteatteriin katsomaan Eero ja Ulla Schroderuksen kirjoittamaa näytelmää "Vesi kielellä". Teatterin jälkeen paluu hotellille, jossa vielä kahvi/tee ja suolainen iltapala. Toisena päivänä tutustumme Ylä-Kainuuseen. Ensin pysähdymme Niittykahvilaan lettukahveille tilataideteos "Hiljainen kansa" seuranamme. Sieltä jatkamme Hossan luontokeskukseen, jossa on luontokeskuksen esittely, mahdollisuus lyhyeen kävelyretkeen esteettömillä poluilla ja ruokailu luontokeskuksen noutopöydästä. Viimeinen kohde on Julma-Ölkky, jossa teemme noin puolen tunnin laivamatkan kanjonijärvellä. Sitten onkin paluumatka Pudasjärven kautta Ouluun noin 20.30. Matkan hinta on 200 euroa jäseneltä ja 235 ei jäseneltä. Yhden hengen huoneen lisähinta on 32 euroa. Matkan hintaan kuuluu bussimatkat, yöpyminen hotellissa, hotelliaamianen ja kylpylä, kaksi ruokailua, 4 kahvit, risteilyt, opastukset ja pääsymaksut Turjanlinnaan ja kesäteatteriin. Ilmoittautuminen ja matkan maksu on tehtävä perjantaihin 7.6.2019 mennessä. Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille. Ilmoittautumiset ottaa vastaan Maire Jalander kuukausitapaamisissa tai puh 044 0765588. Linkissä SUOMUSSALMI on yksityiskohtaisempi matkaohjelma. TERVETULOA KAINUUSEEN!

21-22.9.2019 Hengelliset ja Kulttuuripäivät Sotkamossa Lähdemme matkaan lauantaina Oulun linja-autoasemalta klo 10.30. Lounastauko pidetään Paltamossa Kainuun opistolla. Yövymme kylpylähotelli Katinkullassa. Ilmoittautumisen jälkeen osallistumme iltaohjelmaan. Illan päättää ilta-bufee. Juhlajumalanpalvelus on Sotkamon kirkossa. Sieltä palaamme Katinkultaan, jossa on lounas ja pääjuhla. Paluumatkalle lähdemme noin klo 16.00. Paltamossa pidämme kahvitauon. Perillä Oulussa olemme noin klo 20.00. Tilaisuuden tarkempi ohjelma on esitetty Huoltoviesti-lehdessä 1/2019. Yhdistys maksaa jäsenten KOL:in perimän osallistumismaksun (35), joka sisältää mm tulokahvit ja sunnuntaina lounaan Katinkullassa. Matkan hinta on yhdistyksen jäseneltä 149 euroa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 29 euroa. Ei jäsenen maksu on 184 euroa (149+35). Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille. Maksu sisältää bussikuljetukset, menomatkan lounaan, majoituksen, ilta-bufee, hotelliaamiasen ja paluumatkan kahvit. Ilmoittautuminen ja matkan maksu on suoritettava perjantaihin 9.8.2019 mennessä. Ilmoittautumiset ottaa vastaan Seppo Turunen puh 0400 588810. Tervetuloa juhlaan hiljentymään ja tapaamaan sotaorpoystäviä.


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt vuodelle 2019 Kaatuneitten Omaisten Liitolle neljä lomaviikkoa. Jokaiselle lomaviikolle on 40 paikkaa. Me Oulun seudun sotaorvot yhdistyksen jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Tähän LINKKIIN on koottu tietoa lomista. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.