Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Tulevia tapahtumia

Pe 28.9.2018 klo 10.00 Kuukausitapaaminen Aleksinkulmassa. Avaamme syyskauden. Sydänkirurgi Martti Lepojärvi Sydänyhdistyksestä tulee kertomaan sydänsairauksista ja niiden hoidosta. Lisäksi saamme katsauksen ajankohtaisiin asioihin ja arpajaiset.

Pe 26.10.2018 klo 10.00 Kuukausitapaaminen Aleksinkulmassa. Apua kotiin ja arkeen. Saamme tietoa Oulun kaupungin Aino-palveluista.


Tuetut lomat

Vuodelle 2019 on anottu omalle ryhmälle tuettua lomaa. Tietoa lomasta ei ole vielä ilmoitettu. Kannattaa seurata myös Huoltoviesti-lehteä. Siinä ilmoitetaan Kaatuneitten omaisille myönnetyistä tuetuista lomista. Me voimme anoa myös niitä.


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.