Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman merkeissä. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta: KOL:in hallinnoiman Sotaorpojen tukihankkeen puitteissa meillä on mahdollisuus järjestää uutta toimintaa sen mukaan, mihin jäsenistöllä on mielenkiintoa. Sotaorpojen tukihankkeesta on kerrottu vuoden 2020 Huoltoviestilehdissä. Käy lukemassa.

Korona sekoitti pahan kerran vuoden 2020 ja 2021 alkuvuoden ohjelmaamme. Tautitilanne voi edelleenkin tuoda muutoksia toimintaan.
Tilaisuuksissamme noudatamme viranomaisten antamia suojautumisohjeita. Yhdistys on hankkinut kasvomaskeja ja käsidesiä, jotta olisi turvallista tulla ja olla tilaisuuksissamme.
Rokotukset ovat hyvässä vauhdissa tuoden suojaa itsellemme ja toisille. Toivottavasti olet saanut ja ottanut rokotteen.


esimerkkikuva

Vuoden 2021 toimintaa:

Kaikki alkuvuodelle suunnitellut tapaamiset on jouduttu perumaan.
Hallitus on kuitenkin kokoontunut mahdollisuuksien mukaan. Tälle vuodelle on suunniteltu ohjelmaa hyvässä uskossa, että tapaamisemme voivat olla mahdollisia.Pe 22.10.2021 klo 10.00-12.00 KUUKAUSITAPAAMINEN ALEKSINKULMASSA
Pohjanmaan sotaorpojen puheenjohtaja Tommi Sinko on koonnut tietoja Suomen kaikista sankarihaudoista ja sankaripatsaista. Hän tulee kertomaan meille oman alueemme sankarihaudoista ja patsaista. Vieraiksi olemme kutsuneet Oulun kaatuneitten omaiset ja sotaorvot. Tule kuuntelemaan ja kyselemään oman alueemme tietoja. Juomme pullakahvit ja kuulemme ajankohtaisista asioista ja lopuksi arpajaiset.
Päivän aiheeseen liittyen, käy avaamassa LINKKEJÄ sivulla Sankarihautojen tarinat -linkki.


To 11.18.2021 klo 10.00 PORINA- JA TAITOPIIRI
Ilmoittautuminen Senja Lambergille ma 4.11.2021 mennessä. Paikka ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin tai saat tietää ilmoittautumisen yhteydessä.


Ke 24.11.2021 klo 12.00 JOULUJUHLA PYHÄN TUOMAAN KIRKON seurakuntasalissa perinteisen ohjelman mukaan. Nautimme pitopalvelun valmistaman jouluaterian ja torttukahvit. Kerromme lisätietoja myöhemmin.
Ilmoittautuminen maanantaihin 15.11.2021 mennessä Viljam Kuljulle puh 040 7724456


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) myöntää vuosittain Kaatuneitten Omaisten Liitolle edullisia lomaviikkoja. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Huoltoviestilehdestä löydät tarkempia tieoja sisällöstä, miten haetaan ja maksuista. Lomia kannattaa hakea.

MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI voit katsos myös tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta.

Vuoden 2022 lomiapaikat ovat Kuortaneen urheiluopisto, Lehmiranta Salossa ja Kruununpuisto Punkaharjulla. Hakuajat ja loma-aika ilmoitetaan myöhemmin.


Korona keväällä 2020:

Kevät 2020 Italialainen toimittaja Irene Vellan on kirjoittanut nämä ajatelmat, jotka sopivat niin hyvin meidänkin kevääseen. Tämän lähetti Senja Lamberg tervehtien jäsenistöämme yhdessä hallituksen kanssa. Ajatelmat aukevat TÄSTÄ.

esimerkkikuva