Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Tulevia tapahtumia

Pe 22.2.2019 klo 10.00 Yhdistyksen vuosikokous Aleksinkulmassa. Vuosikokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Valitaan yhdistyksen puheenjohtaja, hallitus sekä edustajat liittokokoukseen. Hyväksytään alkaneen vuoden toimintasuunnitelma. Yhdistys tarjoaa kahvit.


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt vuodelle 2019 Kaatuneitten Omaisten Liitolle neljä lomaviikkoa. Jokaiselle lomaviikolle on 40 paikkaa. Me sotaorvot voimme hakea näitä lomia. Tähän LINKKIIN on koottu tietoa lomista. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.