Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta Pidämme keväällä 2 ja jos mielenkiintoa on syksyllä 2 Porina- ja Taitopiiriä. Porinoidaan Seppo Turusen johdolla ja askarrellaan Senja Lambergin johdolla. Tapahtumakalenterissa on lisää tietoja. Kevään tapaamiset eivät korona-pandemian takia onnistuneet. Ehkä syyskaudella onnistunvat.

Tulevia tapahtumia

Jäsenkirje ja lasku Maaliskuulla olet saanut vuoden 2020 jäsenkirjeen ja jäsenmaksulomakkeen. Säilytä jäsenkirje koko vuoden. Tarvittaessa voit tulostaa uuden jäsenkirjeen kuvan alla olevasta linkistä.
HUOM jäsenkirjeessä sihteerin virheellinen puhelinnumero on korjattu tarralla. Jos tarra on lähtenyt omille teilleen, korjaa numeroksi 044 0765588. Kiitos!

KORONA-PANDEMIAN TAKIA KAIKKI KEVÄÄN JA KESÄN TAPAAMISET JA RETKET ON PERUTTU. Seuraamme karanteenimääräyksiä ja sen mukaan lähdemme taas jatkamaan toimintaamme, toivottavasti jo syksystä alkaen. Tiedotamme lehdissä ja voitte lähestyä myös hallituksen jäseniä toiminnan tiimoilta.
Kuulumme kaikki, ainakin ikämme puolesta, riskiryhmään. Kuunnellaan ja noudatetaan tarkkaan viranomaisten antamia ohjeita. Olemme selvinneet monesta, kyllä tästäkin!

Syyskauden tapahtumia:

Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia korona-tilanteen takia. Kannattaa seurata kotisivuja ja Forum24 lehden ja Tervareitin seuratoiminta palstoja.

KOL:in Hengelliset- ja Kulttuuripäivät 19-20.9.2020 Kokkolassa. Tilaisuus on peruutettu koronatilanteen takia ja sen takia, että kuulumme kaikki riskiryhmään.

Perjantai 25.9.2020 klo 10.00 Kuukausitapaaminen Ylikonstaapeli Merja Rasinkangas kertoo ikäihmisten arjen turvallisuudesta ja lisäksi panemme lauluksi Pentti Kaustisen johdolla.

Torstai 15.10.2020 klo 11.00 Porina- ja Taito piiri Ilmoittautukaa Senja Lambergille maanantaihin 12.10 mennessä. Paikan saat tietää ilmoittautumisen yhteydessä.

Perjantai 23.10.2020 klo 10.00 Kuukausitapaaminen Pekka Hakaheimon aiheena on paljon suosiota saanut esitys: Vanhaa Oulua kertomuksin ja kuvin

Torstai 19.11.2020 klo 11.00 Porina- ja Taito piiri Ilmoittautukaa Senja Lambergille maanantaihin 16.11 mennessä. Paikan saat tietää ilmoittautumisen yhteydessä. Olisikohan jotakin jouluun liittyvää?

Perjantai 27.11.2020 klo 12.00 Joulujuhla Pyhän Tuomaan kirkon seurakuntasalissa perinteisen ohjelman mukaan. Joulujuhla on jäsenille maksuton. Ei jäseniltä perimme 10 euroa. Ilmoittautuminen Maire Jalanderille torstaihin 19.11.2020 mennessä. Tervetuloa avaamaan yhdessä joulun tunnelma.

Torstaina, jouluaattona 24.12.2020 klo 16.00 Intiön hautausmaan Sankaripatsaalla Oulun kuorojen yhteinen lauluhetki ja kunniavartiot aloittavat. Perinteisesti osallistumme kunniavartioon, vuoromme on ollut 17.00-18.00 välillä. Tarvitaan 2 miestä ja 2 naista. Ilmoittaudu Pentti Kaustiselle.

Korona keväällä:

Kun runo- tai ajatelmasuonesi sykkii tai vastaan tule mukava runo tai tarina, jonka haluat jakaa yhdistyksemme jäsenille, lähetä se minulle (sihteerille) sähköpostilla. Laitan sen kotisivuillemme.

Kevät 2020 Italialainen toimittaja Irene Vellan on kirjoittanut nämä ajatelmat, jotka sopivat niin hyvin meidänkin kevääseen. Tämän lähetti Senja Lamberg tervehtien jäsenistöämme yhdessä hallituksen kanssa. Ajatelmat aukevat TÄSTÄ.

Kuvassa kaunis sydän. Tämän olisimme askarrelleet Senja johdolla, jos Taito- ja Porinapiiri olisi voinut kokoontua huhtikuussa. Toivottavasti voimme askarrella sydämen myöhemmin.

esimerkkikuva

Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt Kaatuneitten Omaisten Liitolle kolme lomaviikkoa vuodelle 2020. Jokaiselle lomaviikolle on 30 paikkaa. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Ensimmäinen lomaviikko oli Kuortaneen Urheiluopistolla 15.3.-20.3.2020. Toinen lomaviikko on Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa 17.8.-22.8.2020. Kolmas lomaviikko on Kruunupuistossa Punkaharjulla 9.11.-14.11.2020. Haku sinne on tehtävä 9.8.2020 mennessä. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.