Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman merkeissä. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta: KOL:in hallinnoiman Sotaorpojen tukihankkeen puitteissa meillä on mahdollisuus järjestää uutta toimintaa sen mukaan, mihin jäsenistöllä on mielenkiintoa. Sotaorpojen tukihankkeesta on kerrottu vuoden 2020 Huoltoviestilehdissä. Käy lukemassa.

Korona sekoitti pahan kerran vuoden 2020 ohjelmaamme. Tautitilanne voi edelleenkin tuoda muutoksia tämän vuoden toimintaan.
Tilaisuuksissamme noudatamme viranomaisten antamia suojautumisohjeita. Yhdistys on hankkinut kasvomaskeja ja käsidesiä, jotta olisi turvallista tulla ja olla tilaisuuksissamme. Huomioimme myös turvavälit.
Rokotukset ovat hyvässä vauhdissa tuoden suojaa itsellemme ja toisille. Toivottavasti olet saanut ja ottanut rokotteen.

Vuoden 2021 toimintaa:

Kaikki alkuvuodelle suunnitellut tapaamiset on jouduttu perumaan.
Hallitus on kuitenkin kokoontunut mahdollisuuksien mukaan. Tälle vuodelle on suunniteltu ohjelmaa hyvässä uskossa, että tapaamisemme voivat olla mahdollisia.
Jäsenkirje 2021 on lähtenyt jakeluun 15.4.2021. Mukana tulee jäsenmaksulomake ja kyselylomake. Voit katsoa ja tulostaa jäsenkirjeen myös vieressä olevasta linkistä.

Ke 30.6.2021 PÄIVÄMATKANA 4 KIRKON KIERROS JA KIERIKKI
Lähdemme kierrokselle Oulun linja-autoasemalta klo 10.00 oppaan johdolla. Opas on mukana koko päivän ajan. Ensimmäisenä on Kiimingin kirkko. Sieltä jatkamme Kierikkiin, jossa tutustumisen lomassa nautimme lounaan. Matka jatkuu Yli-Ii:n ja Ii:n kirkkoihin. Viimeiseksi pysähdymme Haukiputaan vanhalle kirkolle. Kaikilla kirkkovierailuilla käymme myös sankarihaudoilla. Haukiputaalta paluu Ouluun tapahtuu Kiimingin kautta. Oulussa olemme noin klo 17.00. Myös matkan varrelta voit nousta mukaan. Kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
Senja Lamberg ottaa vastaan sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 16.6.2021 mennessä, puh 050 3593222. Matkan hinta on jäsenille 10 euroa ja ei jäsenille 40 euroa. Maksa ilmoittautumiseen mennessä yhdistyksen tilille. (Jäsenkirjeessä oli virheellisesti käteinen, koronan takia toivomme kuitenkin tilille maksua)
Tervetuloa mukaan tutustumaan näihin kirkkoihin ja sankarihautoihin. Ensi vuonna ehkä vuorossa Oulun eteläpuolen kirkot!

La 14.8.2021 KESÄJUHLA Eläkeliiton kesäviettopaikassa Pukseerissa.
Kaatuneitten omaisten Oulun piiri järjestää yhdessä Oulunseudun sotaorpojen kanssa KESÄJUHLAN. Juhlan taloudelliseen puoleen saamme avustusta Sotaorpojen tukihankkeesta. Juhlassa voimme tavata ja tutustua Oulun ja Kainuun alueen sotaorpohin. Kerromme lisää kesäjuhlasta, kun ohjelma on valmis ja käytännön asiat on sovittu. Varaa aika jo kalenteriisi. Jos haluat jo kysyä jotakin, ota yhteyttä Pentti Kaustiseen, Senja Lambergiin tai Maire Jalanderiin.

esimerkkikuva

Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) myöntää vuosittain Kaatuneitten Omaisten Liitolle edullisia lomaviikkoja. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Huoltoviestilehdestä löydät tarkempia tieoja sisällöstä, miten haetaan ja maksuista. Lomia kannattaa hakea.

MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI voit katsos myös tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta.


Korona keväällä 2020:

Kevät 2020 Italialainen toimittaja Irene Vellan on kirjoittanut nämä ajatelmat, jotka sopivat niin hyvin meidänkin kevääseen. Tämän lähetti Senja Lamberg tervehtien jäsenistöämme yhdessä hallituksen kanssa. Ajatelmat aukevat TÄSTÄ.

esimerkkikuva