Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman merkeissä. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Kokoontumispaikka ilmoitetaan paikallislehdessä Aleksinkulma on remontissa, siellä emme voi kokoontua.

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

TUTUSTU: Kuvan alla on linkkejä. Klikkaa linkkiä, tiedosto avautuu.

Vuoden 2024 jäsenkirje on ilmestynyt. Mukana on tullut jäsenmaksulomake. Toivomme jäsenmaksua eräpäivään mennessä. Jos se ei onnistu, olethan yhteydessä Sirkka Ikoseen puh 050 3783217.


esimerkkikuva

------------------------
"KAVERIA EI JÄTETÄ" hanke
Kaatuneitten omaisten Oulun piiri on saanut Pohteelta toiminta-avustusta hankkeeseen nimellä "Kaveria ei jätetä". Sen puitteissa järjestetään 6 kertaa kokoontuva kerho, hyvinvointipäivä ja kahvikassitoimintaa. Ohjelma toteutetaan Oulaisissa ja Oulussa. Tässä kerrotaan Oulun alueen ohjelmasta.
Oulun alueen ohjelma toteutetaan Vuolle opistolla, osoite Pikku-Iikankatu 6.
Voit katsoa tietoja Vuolle opistosta linkistä VUOLLE
Kerho kokoontuu kaksi kertaa kevätkaudella ja 4 kertaa syyskaudella. Kerhon ohjelmassa on mm ikääntyville sopivaa liikuntaa, lisäksi teemoina uni, ravinto, aivoterveys, sydänterveys, Pohteen digipalvelut, musiikki ja mukavaa rentoa yhdessäoloa. Eri kerroilla sisältö vaihtelee. Kunkin kerran ohjelmasta kerrotaan tarkemmin kokoontumisen yhteydessä ja kotisivuilla.
Hyvinvointipäivä on syyskaudella. Siitä kerrotaan myöhemmin syksyn ohjelman yhteydessä.
Kahvikassitoiminta Sillä pyritään saamaan yhteyttä sotaorpoihin, jotka eivät jaksa olla enää toiminnassa mukana ja haluavat vierailun. Vierailu toimii siten, että sovitaan tapaaminen etukäteen. Mennään kyläilemään mukana pikku paketti kahvia ja pullat. Ne saa laskuttaa kuittia vastaan.
Ennen vierailua, ole yhteydessä Senja Lambergiin tai Maire Jalanderiin. Saat tarkempia käytännön ohjeita

-----------------------

3.8.2024 KESÄRETKI TAIVALKOSKELLE.
Kesäretken teemme Taivalkosken Pölkkyteatteriin. Siellä esitetään näytelmä SALATTU SURU. Näytelmä kertoo Pekka Tammilehdon matkasta Topi Sorsakoskeksi.
Katso lisätietoja PÖLKKYTEATTERI
Käymme perinnehuoneessa ja Jalavan kaupassa. Toki ruokailu ja pullakahvit kuuluvat ohjelmaan myös. Eikä unohdeta arpajaisiakaan.
Erityisesti haluamme kutsua mukaan Pudasjärvellä ja Taivalkoskella asuvat yhdistyksemme jäsenet.
Ilmoittautumiset sunnuntaihin 7.7.2024 mennessä Senja Lambergille puh 050 3593222. Jos nouset matkan varrelta, ilmoita tarkka pysäkki.
Lähtö: Oulusta linja-auto asemalta klo 8.30
Paluu: Oulussa olemme noin 19.00.
Matkan hinta on Oulusta lähteville jäsenille 50 euroa. Ei jäsenille hinta on 95 euroa. Pudasjärveltä ja Taivalkoskelta tuleville hinta on 35 euroa. Maksa 7.7.2024 mennessä. Merkitse viestikenttään TAIVALKOSKI.
Tutustu myös MATKUSTUSOHJEESEEN. Löydät sen oikealta kuvan alta linkistä.
LÄHDE MUKAAN!

-----------------------

SYYSKAUSI 2024

TOIVOTTAVASTI TAPAAMME TOISIAMME USEASTI MYÖS SYYSKAUDELLA YHDISYKSEN JÄRJESTÄMISSÄ TILAISUUKSISSA

-----------------------

HYVINVOINTIPÄIVÄ 2.9.2024 VUOLLE OPISTOLLA KLO 10.00
Huomatkaa Hyvinvointipäivän päivämäärä on jouduttu muuttamaan päivää aikaisemmaksi kuin, mitä jäsentiedotteessa on ilmoitettu. Päivä on siis maanantai 2.9.2024.
Hyvinvointipäivä kuuluu Pohteen tukemaan hankkeeseen "Kaveria ei jätetä". Hyvinvointipäivä pidetään VUOLLE opistolla Heinäpäässä. Osoite Pikku-Iikankatu 6. Sinne pääsee mukavasti Citybussiin linjalla D. Edessä on myös parkkitilaa autolle.
OHJELMA:
Oleskelemme liikuntasalissa. Ota mukaan sisäkengät tai voi olla myös sukkasillaan.
* Klo 10.00 alkukahvit Vuolle-talon ravintola Purossa
Jatkamme luokkatilassa ensin Vuolle-opiston esittelyllä ja sitten luennolla aivoterveydenhuollosta ja siihen liittyvistä mukavista harjoitteista
* Lounas puolenpäivän aikaan ravintola Purossa
* Iltapäivä aloitetaan Eira Saarelan esityksellä tunnemusiikista.
Yhdessäolon päätämme kevyen liikunnan merkeissä
* Loppukahvit Vuolle-talon ravintola Purossa klo 15.00 sekä hyvinvointipäivään kuuluva palautelomakkeen täyttäminen.
Virkistyneenä palaamme arkiaskareisiimme kiittäen Vuolle-opistoa mukavasta päivästä.
ILMOITTAUTUMINEN: 12.8.2024 mennessä Maire Jalanderille puh 0440765588
HINTA: Osallistuminen maksaa 20 euroa. Maksa Kaatuneitten omaisten Oulun piirin tilille FI60 5534 0520 0802 88 ilmoittautumispäivään mennessä. Merkitse viesti kenttään HYVINVOINTI.
TERVETULOA HYVINVOINTIPÄIVÄLLE!

-----------------------

HENGELLISET JA KULTTUURIPÄIVÄT 14-15.9.2024 JOENSUUSSA.
Matka toteutetaan yhdessä Kainuun sotaorpojen kanssa Pohjolan matkan bussilla.
MENO: lähtö Oulun linja-auto-asemalta lauantaina klo 8:00. Pysähdymme Kajaanissa hotelli Kajanukseen ruokailemaan. Ruokailu kuuluu matkapaketin hintaan. Otamme mukaan kainuulaiset matkakumppanit. Matka jatkuu Sotkamon kautta Joensuuhun.
Tarvittaessa pidetään Nurmeksessa kahvitauko.
JOENSUUSSA: yövymme kylpylähotelli Kimmelissä. Ohjelma jatkuu juhlaohjelman mukaan. Katso ohjelma Huoltoviestistä.
PALUU: paluumatkalle lähdemme heti ohjelman päätyttyä. Pysähdymme välillä tarvittaessa. Kontiomäellä pitempi pysähdys, jolloin voi juoda kahvit tai ruokailla. Jätämme samalla kainuulaiset matkakumppanit.
ILMOITTAUTUMINEN: Maire Jalander 13.8.2024 mennessä puh 044 0765588. Ilmoittautuminen on sitova.
MITÄ MAKSAA: matkapaketti jäsenille kahden hengen huoneessa on 100 euroa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 49 euroa. Ei jäsenen hinta on 183 euroa. Maksa ilmoittautumispäivään mennessä yhdistyksen tilille. Merkitse viestikenttään JOENSUU.
MATKAPAKETTI SISÄLTÄÄ: osallistumismaksun, linja-automatkat, lounas hotelli Kajanuksessa, yöpyminen ja iltabuffet. Välipysähtymisillä kukin maksaa itse ostonsa.
Tutustu myös MATKUSTUSOHJEESEEN. Löydät sen oikealta kuvan alta linkistä.
TERVETULOA MATKALLE!

-----------------------

TASAPAINO - JA VOIMARYHMÄ JATKAA 25.9.2024.
Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 11.00-12.00. Aloitamme 25.9.2024 ja kohotamme kuntoamme 10 kertaa. Viimeinen kerta on 27.11.2024.
Paikka on Liikuntakeskus HUKKA Heinäpäässä Isokatu 99.
Kunto ja tasapaino kohenee tutun liikunnanohjaajan hyvässä opastuksessa. Tule mukaan kunnosta riippumatta. Kaikille on tilaa. Ota mukaan rento asu, sisäkengät ja juotavaakin on hyvä olla. Muista myös kaapin oven lukko.
Osallistumismaksu on 10 euroa. Maksa yhdistyksen tilille. Merkitse viestikenttään HUKKA.
Ilmoittaudu Pirkko Ponkalalle puh 040 5268464. Häneltä voit kysyä myös lisätietoja.
Nyt on hyvä aika lähteä kunnon kohotukseen hyvässä seurassa!

------------------------

TUETUT LOMAT

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) myöntää vuosittain Kaatuneitten Omaisten Liitolle edullisia lomaviikkoja. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet voimme hakea näitä lomia.
Vuodelle 2024 on tarjolla vain yksi lomaviikko. Lomaviikolle ei voi enää hakea.
MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI voit katsoa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta.