Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Tulevia tapahtumia

Perjantai 25.10.2019 klo 10.00 Kuukausitapaaminen Kirjastonhoitajat Eila Kämäräinen ja Laura Similä tulevat kertomaan tämän päivän kirjastopalveluista, joita Oulun kaupungin kirjasto tarjoaa. Tapaamisen yhteydessä voi myös ilmoittautua marraskuun joulujuhlaan. Sirkka jakaa ja rahastaa teatteriliput. Tilaisuus päätetään kahvitteluun ja arpajaisiin, joten mukaan sopivaa arvottavaa. Ohjelma- ja retkitoimikunta aloittelee jo ensi vuoden toiminnan suunnittelua. Esittäkää ideoitanne koskien kuukausitapaamisia, muuta yhdessä oloa ja kesän matkakohteita, niin saamme ehkä sitä, mitä tilaamme.

Perjantai 15.11.2019 klo 13.00 Oulun teatteri Menemme teatteriin katsomaan Sara Wacklinin näytelmää Oulu Palaa. Se on koskettava ja ajatuksia herättävä tarina luokkaeroista, naisen asemasta ja vallasta. Se on myös tarina vapaudesta, oikeuksista, velvollisuuksista sekä niiden puutteesta. Lippuja voi varata Sirkka Ikoselta kuukausitapaamisen yhetydessä ja puhelimella numerosta 050 3783217. Lippuvaraus tulee tehdä 15.10.2019 mennessä. Sirkka jakaa liput ja perii maksut 25.10.2019 kuukausitapaamisen yhteydessä.

Keskiviikko 20.11.2019 klo 12.00 Julujuhla vietetään Pyhän Tuomaan kirkon seurakuntasalissa. Ilmoitamme myöhemmin ohjelmasta ja maksuista kuukausitapaamisessa, Oulu-lehden ja Tervareitin seuratoimintapalstalla sekä kotisivuilla. Ilmoittautumiset joulujuhlaan ottaa vastaan Maire Jalander joko kuukausitapaamisen yhteydessä tai puhelimella 044 0765588. Ilmoittautuminen 11.11.2019 mennessä.


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt vuodelle 2019 Kaatuneitten Omaisten Liitolle neljä lomaviikkoa. Jokaiselle lomaviikolle on 40 paikkaa. Me Oulun seudun sotaorvot yhdistyksen jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Tähän LINKKIIN on koottu tietoa lomista. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.