Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta Pidämme keväällä 2 ja jos mielenkiintoa on syksyllä 2 Porina- ja Taitopiiriä. Porinoidaan Seppo Turusen johdolla ja askarrellaan Senja Lambergin johdolla. Tapahtumakalenterissa on lisää tietoja.

Tulevia tapahtumia

Jäsenkirje ja lasku Maaliskuulla olet saanut vuoden 2020 jäsenkirjeen ja jäsenmaksulomakkeen. Säilytä jäsenkirje koko vuoden. Tarvittaessa voit tulostaa uuden jäsenkirjeen kuvan alla olevasta linkistä.
HUOM jäsenkirjeessä sihteerin virheellinen puhelinnumero on korjattu tarralla. Jos tarra on lähtenyt omille teilleen, korjaa numeroksi 044 0765588. Kiitos!

KORONA-PANDEMIAN TAKIA KAIKKI KEVÄÄN JA KESÄN TAPAAMISET JA RETKET ON PERUTTU. Seuraamme karanteenimääräyksiä ja sen mukaan lähdemme taas jatkamaan toimintaamme, toivottavasti jo syksystä alkaen. Tiedotamme lehdissä ja voitte lähestyä myös hallituksen jäseniä toiminnan tiimoilta. Jos syksyn matka ja tapaamiset onnistuvat, tukee yhdistys isommalla summalla osallistumisia. Mikäli tilanne sallii, pyrimme järjestämään syyskaudelle korvaavaa toimintaa.
Kuulumme kaikki, ainakin ikämme puolesta, riskiryhmään. Kuunnellaan ja noudatetaan tarkkaan viranomaisten antamia ohjeita. Olemme selvinneet monesta, kyllä tästäkin!

Korona keväällä:

Kun runo- tai ajatelmasuonesi sykkii tai vastaan tule mukava runo tai tarina, jonka haluat jakaa yhdistyksemme jäsenille, lähetä se minulle (sihteerille) sähköpostilla. Laitan sen kotisivuillemme.

Kevät 2020 Italialainen toimittaja Irene Vellan on kirjoittanut nämä ajatelmat, jotka sopivat niin hyvin meidänkin kevääseen. Tämän lähetti Senja Lamberg tervehtien jäsenistöämme yhdessä hallituksen kanssa. Ajatelmat aukevat TÄSTÄ.

Kuvassa kaunis sydän. Tämän olisimme askarrelleet Senja johdolla, jos Taito- ja Porinapiiri olisi voinut kokoontua huhtikuussa. Toivottavasti voimme askarrella sydämen myöhemmin.

esimerkkikuva

Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt Kaatuneitten Omaisten Liitolle kolme lomaviikkoa vuodelle 2020. Jokaiselle lomaviikolle on 30 paikkaa. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Ensimmäinen lomaviikko oli Kuortaneen Urheiluopistolla 15.3.-20.3.2020. Toinen lomaviikko on Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa 17.8.-22.8.2020. Haku sinne on tehtävä 17.5.2020 mennessä. Kolmas lomaviikko on Kruunupuistossa Punkaharjulla 9.11.-14.11.2020. Haku sinne on tehtävä 9.8.2020 mennessä. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.