Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman merkeissä. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta: KOL:in hallinnoiman Sotaorpojen tukihankkeen puitteissa meillä on mahdollisuus järjestää uutta toimintaa sen mukaan, mihin jäsenistöllä on mielenkiintoa. Sotaorpojen tukihankkeesta on kerrottu vuoden 2020 Huoltoviestilehdissä. Käy lukemassa.

Korona sekoitti pahan kerran vuoden 2020 ohjelmaamme. Tautitilanne voi edelleenkin tuoda muutoksia tämän vuoden toimintaan.
Tilaisuuksissamme noudatamme viranomaisten antamia suojautumisohjeita. Yhdistys on hankkinut kasvomaskeja ja käsidesiä, jotta olisi turvallista tulla ja olla tilaisuuksissamme. Huomioimme myös turvavälit.
Rokotukset ovat hyvässä vauhdissa tuoden suojaa itsellemme ja toisille. Toivottavasti olet saanut ja ottanut rokotteen.

Vuoden 2021 toimintaa:

Kaikki alkuvuodelle suunnitellut tapaamiset on jouduttu perumaan, myös helmikuun vuosikokous.
Hallitus on kuitenkin kokoontunut mahdollisuuksien mukaan. Tälle vuodelle on suunniteltu ohjelmaa hyvässä uskossa, että tapaamisemme voivat olla mahdollisia.
Jäsenkirje 2021 on lähtenyt jakeluun 15.4.2021. Mukana tulee jäsenmaksulomake ja kyselylomake. Voit katsoa ja tulostaa jäsenkirjeen myös vieressä olevasta linkistä.

VUOSIKOKOUS pidetään TIISTAINA 11.5.2021 klo 12.00. Paikkana tällä kerralla on Reumayhdistyksen toimisto, osoite: Puusepänkuja 2 Oulun Myllytullissa. Kokous toteutetaan paikanpäällä kokoontumisena rajoitusten mukaan ja Microsoft Teams etäyhteydellä. Kokouspaikalle saa kokoontua tämän hetken rajoitusten mukaan vain 10 henkilöä. Kaikkia kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen sihteerille sähköpostilla osoitteella mairejalander@gmail.com tai puhelimella 0440765588 tiistaihin 4.5.2021 mennessä. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. TERVETULOA!

esimerkkikuva

Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) myöntää vuosittain Kaatuneitten Omaisten Liitolle edullisia lomaviikkoja. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Huoltoviestilehdestä löydät tarkempia tieoja sisällöstä, miten haetaan ja maksuista. Lomia kannattaa hakea.

MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI voit katsos myös tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta.


Korona keväällä 2020:

Kevät 2020 Italialainen toimittaja Irene Vellan on kirjoittanut nämä ajatelmat, jotka sopivat niin hyvin meidänkin kevääseen. Tämän lähetti Senja Lamberg tervehtien jäsenistöämme yhdessä hallituksen kanssa. Ajatelmat aukevat TÄSTÄ.

esimerkkikuva